2019-05-07 19:52
Joukkueenjohtajat ja Rahastonhoitajat

Infoa kauden 2019-20 sarjatoiminnasta

Salibandyn sarjakausi on siirtynyt jo kauteen 2019-2020. Tämä näkyy mm. siinä, että kilpailusäännöt ovat voimassa nyt tulevalle kaudelle. Myös joukkueiden ilmoittaminen sarjatoimintaan on alkanut.

Ilmoittautumiset sarjatoimintaan
Seura tekee kootusti joukkueiden ilmoittautumiset sarjoihin. Ilmoittautumisaikataulu on porrastettu ja parhaiten aikataulu on nähtävillä Salibandyliiton sivuilla: ILMOITTAUTUMISAJAT JA HINNAT.
Tuolta sivustolta on hyvä tarkistaa myös sarjojen osallistumismaksut. Liitto laskuttaa ne kahdessa erässä, ensimmäinen osa erääntyy ilmoittautumisaikaan ja toinen osa erääntyy tammikuussa 2020. Huomioikaa sarjamaksut joukkueen budjettiin!
Ilmoita joukkue seuran lomakkeella. Ilmoittautumislomake löytyy seuran sivuilta: ILMOITTAUTUMINEN SARJATOIMINTAAN 2019-2020.

Erotuomarimaksut 2019-2020
Erotuomarimaksujen määrät ovat nähtävillä kilpailusäännöissä. Sarjakohtaiset tuomarimaksut voitte huomioida myös joukkueenne kausibudjettiin. Salibandyliitto veloittaa ottelukohtaisen tuomaripalkkion päälle 2,50€ -hintaisen käsittelymaksun, joka on hyvä huomioida budjetoinnissa: EROTUOMARIPALKKIOIDEN SUURUUDET.

Pelaajasiirrot
Pelaajasiirtoaika alkaa 1.6. Seura tekee pelaajasiirrot, mutta joukkueiden on hyvä huomioida mm. pelaajasiirtomaksut. Perusperiaatteena siirtyvä pelaaja maksaa pelaajasiirtonsa. Vanhimpien juniorijoukkueiden ja aikuisjoukkueiden on hyvä huomioida mahdolliset kasvattajakorvaukset siirtyvistä pelaajista. Kasvattajakorvausasioissa apua saa Anssilta.

Lisenssikausi 2019-2020
Uusi lisenssikausi alkaa 1.8. ja tästä infotaan tarkemmin - myös Salibandyliiton sivustoilla.

Kilpailutoiminnan tärkeät päivämäärät
Löytyvät liiton nettisivuilta.

Laajempi koottu info sarjatoiminnan pääkohdista julkaistaan vielä kevään aikana myClubissa.