2019-09-04 09:13
Valmentajat

PSS: Muistutus ohjausavustuksista, jakso 2/2019

Ohjausavustuksien hakeminen jaksolle 2 - 2019: haettava maanantaihin 9.9. mennessä!

  • Jakso 2: aikaväli 1.5. - 31.8.2019, päiväkirjat jätettävä 9.9.2019 mennessä
  • jakso 3: aikaväli 1.9. - 31.12.2019, päiväkirjat jätettävä 10.1.2020 mennessä

Ohjausavustusta myönnetään alle 18-vuotiaille tarkoitettujen liikuntaryhmien ohjaukseen tai valmennukseen. Avustuksen edellytyksenä on, että ohjaukseen tai harjoitukseen osallistuu joukkuelajeissa vähintään seitsemän (7) ja yksilölajeissa vähintään viisi (5) alle 18-vuotiasta nuorta. Yksilölajeissa voidaan liikuntapalveluille osoitetun anomuksen perusteella hyväksyä pienempikin osanottajamäärä.

  • Harjoitus- tai ohjauskertaa kohden voi yksi (1) ohjaaja tai valmentaja saada ohjausavustusta.-
  • Harjoituksen pituuden on oltava vähintään 45 min.
  • Avustettavaksi harjoituskerraksi ei lueta otteluita, kilpailuja, harjoitusotteluita ja -kilpailuja.
  • Mikäli jokin ikäryhmä suuren osanottajamäärän vuoksi jaetaan useampaan harjoitusryhmään, tulee liikuntapalveluilta pyytää hyväksyntä avustuksen saamisesta useammalle ryhmälle.

Harjoituspäiväkirjat lähetetään s-postilla osoitteella ann-sofi.hedenstam@porvoo.fi tai postitse osoitteella Porvoon liikuntapalvelut, PL 23, 06100 Porvoo.
Harjoituspäiväkirja tulee jättää maksatusta varten liikuntapalveluille kuuden (6)arkipäivän sisällä ko. jakson päättymisestä. Huomioikaa että myöhästyneitä tai epätäydellisesti täytettyjä hakemuksia ei käsitellä. Ainoastaan liikuntapalveluiden oma harjoituspäiväkirjalomake kelpuutetaan. Löydät lomakkeen täältä.

Tärkeää! Ohjausavustusta voi hakea ainoastaan se ohjaaja, joka fyysisesti on ollut paikalla ohjaamassa ko. harjoituksia. Mikäli yhdistys/ryhmä antaa liikuntapalveluille harhaanjohtavia tai virheellisiä tietoja koskien esim. harjoitusten määrää, ajankohtaa, ohjaajaa tai ohjaajan koulutustasoa, hylätään ohjausavustushakemukset ko.jaksolta.

Joukkueenjohtajat ja valmentajat: Sopikaa joukkueessanne, kuka tekee joukkueen ohjausavustushakemuksen. Joukkueenjohtaja valvoo, että hakemus on tehty ja jätetty ajallaan.
Kopiot joukkueen ohjausavustushakemuksesta tulee lähettää myös osoitteeseen anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net.
 

Kaupungin liikuntatoimen ohjeet