19.2.2021 15:45
Porvoon Salibandyseura ry

Itä-Uudenmaan urheiluakatemia 21-22 haku käynnistyy pian!

Itä-Uudenmaan Urheiluakatemia toimii Porvoon alueella ja se tarjoaa II-asteella opiskelevalle, kilpaurheilua harrastevalle nuorelle, mahdollisuuden yhdistää opiskelu ja laadukas harjoittelu keskenään.

Valitsemalla vapaavalintaisista aineista akatemian kurssin, opiskelija voi kartuttaa lukioissa kurssipisteitään ja Careeriassa vastaavasti osaamispisteitään. Oppilaitoksista mukana ovat akatemiatoiminnassa Linnankosken lukio, Borgå Gymnasium, Askolan lukio, Prakticum, Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja Careeria.

Ohjattuja aamuharjoituksia on keskiviikko- ja perjantaiaamuisin klo 8.00 – 9.15. Lisäksi I- ja II-tason urheilijoille on tarjolla maanantaiaamuisin kehonhuoltoharjoitus fysiikkavalmentaja Kalle Tolsan vetämänä.

Salibandy on ollut akatemian suurin ryhmä akatemian perustamisesta v. 2016 lähtien. Ryhmän koko on vaihdellut 15 – 25 urheilijan välillä. Janika Martinsalo on vastannut ryhmän vetämisestä tähän saakka, mutta hänen jäädessä äitiyslomalle vuoden alusta, on puikkoihin tarttunut nyt Mika Vilen. Apunaan hänellä on useampi valmentaja omilla vahvuuksillaan, joten aamuvalmennukseen on tulossa moni-ilmeinen ja laadukas paketti.

Akatemiaan haku lukuvuodelle 2021 -2022 käynnistyy 23.2.21 ja päättyy 23.3.21 klo 24.00. Sähköinen hakukaavake löytyy akatemian sivuilta www.iuakatemia.fi urheilijalle-palkin alta. Sivuilta löytyvät myös tärkeimmät tiedot urheiluakatemian toiminnasta.

Jos kysymyksiä jää leijumaan ilmaan, niihin vastaa mielellään akatemian koordinaatori Tommy Ekblom, puh 044 2308 183 tai sähköposti tommy.ekblom@iuakatemia.fi.