11.1.2023 17:58
Porvoon Salibandyseura ry

Naisten F-Liigajoukkueen valmennustiimiin muutoksia

PSS:n valmennustiimiin muutoksia: Tiia Ukkonen jättäytyy pois päävalmentajan paikalta

Porvoon Salibandyseuran naisten F-Liigajoukkueen valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tälle kaudelle päävastuun joukkueen valmennuksesta ottanut Tiia Ukkonen joutuu jättämään pestin henkilökohtaisten syiden takia. Tiian omasta toiveesta päätökseen johtaneita syitä ei avata sen enempää tässä kohtaa. Hän haluaa myös korostaa sitä, että mitään draamaa ei tämän ratkaisun taustalla ole. Tiia haluaa omasta puolestaan kiittää joukkuetta, taustoja ja seurajohtoa kuluneista vuosista ja toivottaa paljon tsemppiä kevään koitoksiin!

Tämä tarkoittaa myös sitä, että muutoksia joukkueen valmennustiimiin on luvassa. Valmennustiimissä mukana olleet Marko Vaittinen sekä Anne Sonkajärvi jatkavat normaaliin tapaan ja ”uusina” kasvoina mukaan liittyvät Jukka Kouvalainen sekä Mikael Lax. Toistaiseksi joukkueessa on siis neljä valmennustiimin jäsentä, joiden roolit ja vastuualueet tarkentuvat lähipäivien sisällä.

Koko PSS:n yhteisö kiittää Tiiaa upeasta monivuotisesta työstä joukkueen valmennuksessa ja toivottaa kaikkea hyvää jatkoon! Samaan hengenvetoon toivotamme uudelle valmennustiimille sekä koko joukkueelle onnea ja menestystä kevään peleihin!