2019-08-09 18:24
Varustevastaavat

PSS seuravarusteinfo 2019-2020

PSS:n yhteistyökumppanit seuravarusteissa ovat Fat Pipe ja Stadium. Seuran salibandyvaruste- ja seuratekstiilimerkki on Fat Pipe ja virallinen urheilutavaran toimittaja Stadium.

Kaudelle 2019-2020 on seuran jäsenille tarjolla PSS-varustepaketteja erikoishinnoin. Varusteinfo materiaaleineen löytyy kokonaisuudessaan seuran nettisivuilta.
PSS Seuravarusteinfo
Infosta löytyvät seuraavat asiat:

 • PSS -varustepaketit, syksy 2019
  Joukkueilla on mahdollisuus tilata jäsenilleen Stadiumin kautta varustepaketteja, jotka sisältävät seuratekstiilejä. Pakettivaihtoehdot on kuvattu esitteessä. Mukana pakettien hinnat ja tilausohjeet. Nämä varustepaketit joukkue tilaa suoraan Stadiumin kautta, sähköisen tilauslomakkeen avulla.
  Varustepaketit tulevat ilman painatuksia ja joukkueen tulee hoitaa logopainatukset itse.

 • PSS Valmentajien varustepaketti, syksy 2019
  Joukkueiden valmentajille on mahdollista hankkia seuran kautta valmentajan varustepaketti seurahintaan. Hinta on 120,00 € / valmentajapaketti. Seurahinta on mahdollistettu PSS:n, Stadiumin ja Fat Pipen kanssa hyödyntäen seuran etubonuksia.
  Joukkue tekee tilaukset seuran lomakkeen kautta. Seura tekee valmentajatilaukset kootusti. Valmentajapaketti sisältää logopainatukset (PSS-logo ja Stadium-logo).

 • PSS Seuravarusteet, Stadium Team Sales
  Seuravaatemaalisto löytyy Stadiumin Team Sales -sivustolta. Sivustolta löytyvät niin mallisto kuvineen, kuin myös hinnat ja tilausnumerot. Sivustolta löytyvät myös kokotiedot sekä yhteystiedot.

 • Seiran virallinen peliasu
  PSS:n viralliset värit ovat keltainen ja musta. Seuran peliasut ja sen väritykset on kerrottu kootusti ohjeessa. Ohjeesta löytyvät myös tilausnumerot ja hinnat sekä maalivahtien asuväritykset.

 • Tilausohjeet
  Sekä PSS-varustepaketit, että muutkin kauden aikana joukkueen tekemät varustehankinnat tehdään tulevan kauden aikana Stadiumin nettitilauslomakkeen kautta. Tämä helpottaa sekä tilauksen tekemistä, että sen käsittelyä Stadiumin päässä.

 • Toimitusajat
  Stadiumin toimitusaikatakuu 4 viikkoa tilauksen jättämisestä.

 • Seuratuotteiden sovittaminen
  Sovitusmallit seuratuotteista löytyvät Porvoon Stadiumin myymälästä. Joukkueen tehdessä varustetilauksia, on hyvä tilata ja noutaa sovitusmallit Stadiumista. Sovitukset voi tehdä esim. joukkueen harjoitusten yhteydessä.
  Sovitusmallisetistä tulee olla yhteydessä etukäteen Stadiumiin, teamsales.porvoo@stadium.fi tai puhelimitse. Yhteystiedot alla. Sovitusmallit laitetaan liikkeessä valmiiksi noudettavaksi.

 • Painatusohjeet
  Joukkueet voivat valita varusteidensa painatuspaikan itse. Stadium tarjoaa painatusmahdollisuutta. Myös seuran kautta on mahdollista tiedustella painatuspaikkoja etenkin seuralogoa ja Stadium-logoa varten. Seuratekstiileissä (Fat Pipe) tulee olla seuran logo sekä Stadium-logo. Painatuspaikkaa varten Porvoon Stadiumista on saatavilla Stadium-logoja valmiiksi painopaikkaan. Painopaikasta kannattaa myös etukäteen varmistaa, että heillä on Stadium-logoja saatavilla.

 • Reklamaatiot

 • Syksyn 2019 tilaisuuksia
  Joukkueenjohtajien ja varustevastaavien tapaaminen järjestetään torstaina 8.8.2019 klo 18:00 alkaen Kokonhallin luentotilassa. Paikalla on edustaja Porvoon Stadiumista. Pääaiheena ovat varustetilaukset, varustepaketit, toimintatavat sekä palaute varusteasioista.
  Stadiumin seura-aamu Porvoon Salibandyseuran jäsenille järjestetään lauantaiaamuna 14.9.2019. Porvoon Stadiumin liike on avoinna klo 9 alkaen jäsenille. Tarkempaa infoa mm. tilaisuuden tapahtumista ja tarjouksista on tulossa myöhemmin kesän aikana.

 • Bonusta kaikista ostoista
  Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan ohjata bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Bonuksen keräämistä varten tulee olla Stadiumin jäsen (member kortti). Jäsenyyden voi hankkia Stadiumin kotisivujen kautta tai jäseneksi voit liittyä myös myymälässä. Tämä tapahtuu esim. kassalla ostosten yhteydessä. Tue seuraasi linkitys haluamaan joukkueeseen tapahtuu Stadiumin kotisivuilla (TUE SEURAASI). Koko Stadiumin valikoima oikeuttaa Teamsales bonukseen eli ei ainoastaan PSS seuramallistosta löytyvät tuotteet, vaan myös kaikki muut urheilu- ja urheilumuotituotteet. (kaikki myymälät). Joukkueen tekemistä tilauksista joukkue saa myös Teamsales -bonukset itselleen.

Kaikkiin edellämainittuihin kohtiin löytyy materiaali seuran nettisivuilta.
PSS Seuravarusteinfo

 • Yhteystiedot

Stadium Team Sales
PSS-varustepakettitilaukset, joukkueiden varustetilaukset, Stadium-reklamaatiot, varustetoimitukset, sovitusmallit ja niiden tilaaminen
Lauri Häggman
lauri.haggman@stadium.fi
teamsales.porvoo@stadium.fi
040 7771 739
Ark: 9.00-17.00

Fat Pipe
Fat Pipe -tuotereklamaatiot (ks. reklamaatio-ohje)
reklamaatiot@fatpipe.fi

Porvoon Salibandyseura, Anssi Jukka
Valmentajapakettitilaukset, valmentajapakettien toimitukset, varustevastaavien tietojen ylläpito, painatusyhteystietoja, logopainatusohjeita
anssi.jukka@porvoonsalibandyseura.net
050 374 3790

Porvoon Salibandyseura, Matti Mikkola
Seuran varuste- ja yhteistyösopimukset
matti.mikkola@porvoonsalibandyseura.net