2019-10-05 14:58
P09 E2

Valmennuksen Lokakuun terveiset

Moi!

Syksy tekee tuloaan ja kelit ovat sen mukaiset. Nyt vanhemmat tarkkana siitä, että pojilla on kunnolliset varusteet loppu/alkuverkkaan. Pipot ja hanskat mukaan eikä ulkona voi enää muutenkaan olla shortseissa ja t-paidassa.

Sarjat alkavat 12.10. Pelaamme E2-09 sarjaa yhdellä joukkueella ja osa pelaajista F1-10 sarjaa yhdessä 2010 syntyneiden kanssa. E2 sarjassa on tänä vuonna käytössä sarjataulukko ja syksyn pelien perusteella keväällä pelataan välisarjaa (lohkovoittajat), ylempää haastajajatkosarjaa (lohkojen 2-4) tai keskimmäistä haastajajatkosarjaa. F1-10 sarjassa ei pidetä sarjataulukkoa ja siinä voidaan katsoa kevään sarjataso uusiksi syksyn pelien perusteella.

Turnaukset viedään myclubiin ja ilmoittautumien on rajattu pelaajille, sen mukaan kummassa ryhmässä pelaavat. Turnausilmoittautumisessa on takaraja n. viikkoa turnausta, mutta suositeltavaa olisi, että käytte vaikka heti ilmoittautumassa IN/OUT, niin voidaan ottaa huomioon kun valitaan pelaajat turnauksiin. Nyt kun E2-09 turnauksissa on kaksi peliä 3*15min, niin kokeillaan eri pelajaamäärien käyttöä: 10+1, 12+1 ja 15+1, eli välttämättä kaikki halukkaat eivät aina mahdu kokoonpanoon. F1-10 turnaukset 13.10, 2.11, 23.11 ja 1.12. E2-09 turnaukset 12.10, 27.10, 10.11 ja 1.12.

Keskusteltaessa harjoittelusta ja pelaamisesta, pojat olivat yhdessä sitä mieltä, että peliaikaa ansaitaan harjoittelemalla kunnolla. Keskustelu sai alkunsa, kun puhuttiin harjoituksissa käyttäymisestä. "Häröily" harjoituksissa häiritsee selvästi siis myös pelaajia itseään ei pelkästään valmentajia.

E2-09 sarjassa on käytössä sähköinen pöytäkirja. Tarvitaan siis joku suorittamaan toimitsijakoulutus sähköisen pöytäkirjan käyttöön ASAP. Kuten Marika kirjoittaa voidaan siis tilata liitolta henkilö tehtävään 25€/h. Tällä alkaa olla kiire, koska viikon päästä on kotiturnaus. Lisää koulutuksesta: https://salibandy.fi/palvelut/koulutukset/toimitsijakoulutukset/. Ilmoittautuminen: https://www.suomisport.fi/events/bcf08283-0411-4c8e-a797-4daaa4510dad. Koulutus tehdään verkossa ja se kestää 3 tuntia ja maksaa 10€. Joukkue maksaa koulutuksen, niille jotka sen suorittavat.

Lisenssit kuntoon! Viikon päästä alkaa sarjat ja siellä pitää lisenssit olla kunnossa. E2-09 sarjaan pelaajia ei saa ottelupöytäkirjaan, jos lisenssi ei ole maksettu. Hoitakaa nyt viimeistään kuntoon.

WANTED! JOJON PAIKKA EDELLEEN AUKI. Minna luvannut ottaa Jojon hommat, jos joku ottaa rahiksen hommat. Löytyykö vapaaehtoista?

Kaveripäivän järjestäminen. Loka/marraskuun aikana olisi hyvä järjestää kaveri/tutustumispäivä. Tarvittaisiin lisää pelaajia, jotta peliryhmiä saataisiin omaan ikäluokkaan lisää. Löytyykö vapaaehtoisia järjestämään?

Perhepäivän järjestäminen. Marras-joulukuun aikana olisi kiva järjestää vanhemmat(perheet) vs lapset peli. Viime vuonna tämä sai suuren suosion ja olisi kiva järjestää tänäkin vuonna (kun pärjätään vielä jotenkin poikia vastaan...) . Löytyykö vapaaehtoisia järjestämään?

Säbäterveisin,
Jake & co.